2 comments

Ingezonden brief: Ook Amersfoort gaat Trumpiaans tijdperk in met GroenLinks, CU, D66 en VVD.

by Riek Brons
November 8, 2018at 11:08PM

Kan GroenLinks nóg dieper zakken? Of zullen we vanaf vandaag maar Groen-Slinks zeggen?

Mevrouw Hos verklaart, keer op keer, dat GroenLinks tegen de Westelijke Ontsluiting is. Het vervelende in deze repeterende kreet is dat GroenLinks in de coalitie zit met de VVD, en ja, dan moeten alle groene principes overboord gegooid worden! Je wilt toch op het pluche blijven zitten? (Kassa!)

Het was gisterenavond een walgelijke vertoning. De Stichting Groen in Amersfoort heeft een degelijk, zeer uitvoerig onderzocht, betrouwbare presentatie gehouden met nieuwe cijfers en feiten. Voor een kleuter zelfs te begrijpen. Helaas, deze presentatie bleek al bij voorbaat aan dovemans oren gericht te zijn, de raadsleden wilden zich niet laten informeren!

De Stichting had net zo goed een uur stilte kunnen betrachten. De cijfers die Buijtelaar heeft, staan blijkbaar buiten kijf. GroenLinks gelooft hem blindelings en ziet niet hoe lang de neus van de VVD inmiddels geworden is.

Er wordt door het college toegegeven dat er fouten zijn gemaakt, ondanks alles houden “wij” onze zogenaamde democratische, poot stijf.

De presentatie was slechts voor het pluche, zo van: “het is fatsoenlijk om de Stichting aan te horen,” citaat van Hos van GroenLinks, terwijl zij al van tevoren weet dat zij hélemaal niets met deze nieuwe informatie zal doen.

Ik heb niets nieuws gehoord,” zegt Hos. Dat zou voor GroenLinks de enige reden geweest zijn waardoor zij van mening zou veranderen. Vreemd dat de massaal opgekomen burgers wél duidelijk nieuwe informatie hebben gehoord en gezien. Hoe diep kan je zakken? En waarom wordt er niet geluisterd naar de mening van bewoners? Zij hebben duidelijk, massaal tegen gestemd. Beseft GroenLinks wel hoeveel opgekropte woede er momenteel in Amersfoort is?

GroenLinks vertrouwt volledig op de leugenachtige informatie van de wethouder. Daar is maar één woord voor: walgelijk!!!! Buijtelaar verkondigde, zonder te blikken of te blozen, dat er, daar waar nieuwe woningen worden gebouwd, per huishouden 6 verkeersbewegingen per dag zijn. Niemand zet hier vraagtekens bij!

Die stelling wil dus zeggen dat die bewoners, 6 keer per dag heen en weer rijden, en het liefst over de Westelijke Ontsluiting natuurlijk. Dat geldt ook voor bewoners van Vathorst en de Hoef. Tja, je moet toch je leugenachtige verhaal kracht bijzetten!

GroenLinks wil Betrouwbaar zijn? Ik vraag mij af naar wie? Naar de GroenLinks kiezers? Naar de groene natuur? Of alleen naar de VVD toe? Heeft GroenLinks al niet genoeg kapot gemaakt? Eerst de Kersenbaan en nu dit? GroenLinks is een wolf in schaapskleren!

Zijn het de centen waard? Zoveel bomen? Zoveel verdriet van bewoners! Wat ons bewoners betreft is GroenLinks Amersfoort voor de toekomst gebrandmerkt. GroenLinks heeft haar groene ziel aan de duivel verkocht! Kan mevrouw Janssen nog zonder nachtmerries slapen? Kunnen haar kiezers nog een oog dicht doen? Dodelijk donkerbruin of toch maar Groen-Slinks?

(make yourself known using your full name)

comments

Steun de Stadsbron!

U steunt ons met een gift via IDeal al met een bedrag vanaf 2 euro per artikel.

Draag bij!