tags:

Journalistiek Café

by Nienke Zoetbrood
June 17, 2022at 1:14PM
pexels-dzenina-lukac-1520372.jpg

Wat gaan we doen?

Een journalistiek café beginnen: een vast moment in de maand waarop je met andere Amersfoorters kunt brainstormen, plannen maken, artikelen schrijven, praten over wat speelt in de stad. Misschien kun je er een workshop volgen over het schrijven van een artikel, journalistiek onderzoek doen, of het maken van een podcast.

Denk & praat mee hoe het café eruit gaat zien op woensdag 22 juni om 19:30.

Voor wie? Mensen die benieuwd zijn wat speelt in de stad, journalisten, betrokken inwoners, mensen die het huis-aan-huis-blad spellen en mensen die nooit het nieuws volgen, mensen die willen schrijven (of filmen, of een podcast maken) over de stad maar niet weten waarover, mensen die iets met de wereld willen delen maar niet weten hoe, mensen die onafhankelijk nieuws in de regio willen ondersteunen en mensen die het leuk vinden om van gedachten te wisselen onder het genot van een drankje.

Ál die mensen zijn van harte uitgenodigd om aanstaande woensdagavond 22 juni mee te praten over het Journalistiek Café van de Stadsbron. Hoe gaan we dit Café vormgeven? Deze keer in de WAR (Heiligenbergerweg 34), de volgende keer in een (echt) café!

Wat: brainstorm Journalistiek Café
Wanneer: 22 juni, 19:30-21:00
Waar: Heiligenbergerweg 34 bij de nieuwe WAR.
De ingang is aan de achterkant van het pand.

method

Het Journalistiek Café is een initiatief van de Stadsbron en Tanden Erin. Het is voor iedereen die geïnteresseerd is in journalistiek en de stad. 

    no comments yet

(make yourself known using your full name)

comments

Steun de Stadsbron!

U steunt ons met een gift via IDeal al met een bedrag vanaf 2 euro per artikel.

Draag bij!